Lediga jobb

Här hittar du lediga tjänster som vi har för tillfället.

Trafikledare till Göteborgs Fjärrtransporter AB


Arbetsuppgifter

Som Trafikledare hos GFT har du en viktig roll i vår planering och drift av vår transportverksamhet. Du arbetar långsiktigt och lösningsorienterat. Du hanterar uppkomna problem och avvikelser metodiskt. Du kan analysera, prioritera och löpande värdera den information du får. Rollen kräver god kommunikativ förmåga samt att du kan arbeta under tidspress med bibehållen kvalitet. Som person har du hög servicevilja och arbetar kostnadseffektivt. Du har lätt för att kommunicera och komma överens med människor i olika positioner. Du är prestigelös, empatisk och har god samarbetsförmåga. Givetvis så har du en god social kompetens. Dina insatser kommer påverka vår effektivitet och vår trivsel på arbetsplatsen. Med andra ord kommer du vara en mycket viktig medarbetare hos oss på GFT.

Din profil

Gymnasial utbildning
B-körkort
Svenska & Engelska
Tidigare erfarenhet från logistikbranschen är en förutsättning
Tidigare erfarenhet av vårt affärssystem Fleet101/K2 är meriterande

Trafikledarens roll

Ordermottagning
Transportplanering och transportinköp
Aktivt arbeta för att nå uppsatta lönsamhetsmål
Uppföljning/kontroll av utförda uppdrag
Uppsökande av nya kunder & Löpande kundunderhåll
Rapportering och uppföljning av problem och avvikelser
Taxering/prissättning av transportuppdrag
Löpande kundunderhåll

Om GFT

Göteborgs Fjärrtransporter AB (GFT) är ett Göteborgsbaserat Transport & Logistikföretag som startade 1988. GFT:s vision är att vara kundens naturliga val av logistiktjänster. Vi tillhandahåller kompletta logistiklösningar för våra kunder med fokus på inrikes lastbilstransporter. Vi utför också tjänster inom spedition och 3PL i vår egna fastighet i Hisings Kärra.

Då vår verksamhet nu växer behöver vi utöka vår personalstyrka. Vi söker därför en driven Trafikledare som vill vara med i vårt team och utveckla GFT. Som Trafikledare hos oss arbetar du med mycket eget ansvar i ett företag där du har stora möjligheter till att påverka och utveckla. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering på vårt kontor i Hisings Kärra och med tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Jacob Alexandersson

jacob.alexandersson@gft.se