Transport

Våra transporter

Utöver vår trafik med dagliga avgångar så utför vi transporter med hela Sverige som slutdestination. När du bokar med oss så kan du vara säker på att din transport sker på det absolut effektivaste och bästa sätt där både vårt helägda åkeri samt kvalificerade samarbetspartners alltid är startklara. Med våra terminaler i Göteborg samt Stockholm har vi möjlighet att hålla ledtiderna extra korta.

Så oavsett om du är i behov av en helhetslösning eller behöver skicka stycke-, partigods, fylla ett helt bil och släp eller har en expresstransport så hör av dig till oss. Transporterna styrs och planeras direkt från vårt huvudkontor i Göteborg.

Gott och kompetent bemötande

Vi erbjuder allt från vanliga lastbilstransporter till skräddarsydda expresstransporter. Vi arbetar konstant med att hålla vår personliga service och kontakt så hög som möjligt så att kunden allt är nöjd och enkelt kan följa upp sina transporter.

Våra trafikledare har en lång och välgrundad erfarenhet inom transportbranschen.

För kunder som vill följa upp sina transporter helt digitalt så kan man enkelt göra det via vår Kundwebb och där får man även direkt tillgång till status, priser, kvittenser osv.

Vi hjälper dig hitta en lösning mejla oss boka@gft.se eller ring oss på 0771-610 610 så berättar vi mer.