Meny Stäng

Transport

Våra transporttjänster.

 

Utöver vår trafik med dagliga avgångar så utför vi transporter med hela Sverige som slutdestination. När du bokar med oss så kan du vara säker på att din transport sker på det absolut effektivaste och bästa sätt där både vårt helägda åkeri samt kvalificerade samarbetspartners alltid är startklara. Med våra terminaler i Göteborg samt Stockholm har vi möjlighet att hålla ledtiderna extra korta.

Så oavsett om du är i behov av en helhetslösning eller behöver skicka stycke-, partigods, fylla ett helt bil och släp eller har en expresstransport så hör av dig till oss. Transporterna styrs och planeras direkt från vårt huvudkontor i Göteborg.

01.

Distribution

Med GFT får du som kund en smidig och kostnadseffektiv distribution. Vårt distributionssystem täcker hela Storgöteborg med omnejd. Du kan också välja en distributionslösning som utgår från Göteborg till resten av landet.

02.

Stycke- och partigods

Vi transporterar dagligen allt från mindre pallar till hela bil & släp, så oavsett vad du behöver skicka så hjälper GFT dig hela vägen med ditt transportbehov.

03.

Inrikestransporter

Vårt inrikes transportnät är uppbyggt med egna bilar samt med våra kvalificerade samarbetspartners för att ge dig snabba, trygga och effektiva transporter, anpassade efter dina behov.

Ring eller maila oss redan nu.

Ta kontakt med oss redan idag och få den bästa och tryggaste lösningen för dig och ditt företag.